Endurosprint ohi

Riihimäen Enduroseura järjesti historiansa ensimmäisen kilpailun, Team Örthén Yamaha Sprintin, 13.1.2018 Hausjärvellä. Kilpailuun oli ilmoittautunut 138 kuljettajaa. Kilpailua ennen ei juuri lunta ollut satanut, mutta pakkasta onneksi oli reilun viikon, joten kilpailu saatiin vietyä läpi hyvässä säässä, vaikkakaan spoorikelejä ei ollut. Yleiskilpailun nopein oli Yamaha-kuski Eemil Helander, jolla kesti kiertää n. 7 km pituinen reitti kuusi kertaa reilu tunti. Kilpailun reitti ja muut järjestelyt saivat paljon kiitosta niin kuskeilta kuin kilpailun valvojilta, joten tästä on hyvä jatkaa seuraaviin kisoihin. RiES haluaakin kiittää kilpailijoita, huoltojoukkoja, yleisöä, yhteistyökumppaneita ja talkoolaisia kilpailun osallistumisesta.

Kilpailun täydelliset tulokset ovat Kalkun tulospalvelussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yleiskilpailun nopein Eemil Helander.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s