Yleisö

Lauantaina 13.1.2018 ajetaan kauden ensimmäinen endurokilpailu Hausjärvellä.  Kilpailu on kansallinen endurosprint-kilpailu, jossa kuljettajat ajavat saman n. 7 km reitin 3-6 kertaa luokasta riippuen. Endurosprint-kilpailua on helppo seurata ja nähtävää riittää koko päiväksi. Seuraamista helpottaa myös aluella oleva kuulutus. Kilpailukeskus on Hausjärven Puujaalla osoitteessa Taposentie 3. Paikalle on opastus Kantatie 54:lta ajettaessa Riihimäeltä Lahteen tai Lahdesta Riihimäelle päin. Alueella on hyvät pysäköintimahdollisuudet sekä hyvät kahvilapalvelut, jossa on tarjolla mm. makkaraa ja pyttipannua. Kahvilassa käy maksuvälineenä ainoastaan käteinen. Alueelle on vapaa pääsy.

Alueella on myös kilpailun pääyhteistyökumppaneiden Team Örthénin ja Yamahan osasto, jossa on mahdollisuus tutustua uusimpiin pyörämalleihin ja varusteisiin.

Kilpailu alkaa klo 9.00, jolloin lähtevät luokkien C, D, V50, V60 ja K luokkien kuljettajat. Viimeinen kuljettaja on näistä luokista maalissa n. klo 11.20. Luokkien palkintojenjako on n. klo 11.50. A, B ja V40 luokkien kuljettajat starttaavat klo 12.20 alkaen ja luokkien viiimeinen kuljettaja on maalissa arviolta klo 15. Luokkien palkintojenjako on n. klo 15.30.

Kilpailun lähtöluettelo

Kilpailukeskusalue
Kilpailukeskuksen kartta
Aluekartta_iso
Kilpailureitti